Türkiye Badminton Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen "Masterlar ve Halk Badminton Türkiye Şampiyonası Cumhuriyet Kupası'nda" Niğdeli Vetaran Sporcular 7 madalya ile döndü.

Türkiye Badminton Federasyonu’nun 2018 faaliyet programında yer alan ve Badminton Federasyonu Eski Başkanı Prof. Dr. Faik İmamoğlu anısına gerçekleştirilen Masterlar ve Halk Badminton Türkiye Şampiyonası Cumhuriyet Kupası’nda Niğdeli Veteran Sporcular büyük bir başarıya imza attı.
26 – 28 Ekim 2018 tarihleri arasında Ankara Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde yapılan ve Türkiye geneli 24 ilden, 131 sporcunun katıldığı ‘Masterlar ve Halk Badminton Türkiye Şampiyonası Cumhuriyet Kupası’ sonunda, Niğdeli  Sporculardan;  Doç. Dr. Adil Canımoğlu 50+ tek erkek 1’incisi ve 45+ da çift erkek 2'incisi,  İbrahim İlbek 50+ çift erkek ve karışık çift 2'incisi, Serkan Avşar(Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü) 35+ tek erkek 2’incisi ve çift erkek 3’sü, Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Ümran Akdağcık 35+ çift erkek 3'sü olma başarısı göstermişlerdir.

Türkiye Badminton Federasyonu Niğde İl temsilcisi Emin ARIKAN ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri Yusuf Meşe ve Serdar Daniyar eşliğinde bir yıldır çalışmalarını 75. Yıl Kapalı Spor Salonunda sürdüren Niğdeli Veteranlar çalışmalarının sonucunu aldıkları madalyalarla gösterdiler. Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik Niğdeli Veteran Badmiton sporcularını tebrik edip başarılarının devamını diledi.
 
 
Editör: TE Bilişim