Niğde’li Master Atletler (21 Km.)Yarı Maraton Yarışını başarıyla tamamladılar…

 

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan 9. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu 31 Mart 2013 tarihinde Tarsus Belediyesinin organizesinde koşuldu.

 

Yarı Maraton’un startını Atletizm Federasyon başkanı Mehmet Terzi verdi.

 

Niğde’den 21 kilometrelik  Masterler yarı maraton yarışına Kadir Kara, Ramazan Eryiğit, Ali Özdemir, Ayhan Dokucu, Süleyman Sevimli, Hikmet Demirezen, Bilal Tok, Lutfan Sarıdağ ve Celal Kendirli katıldı.

 

Tarsus yarı maraton yarışı hakkında bilgi veren Grup Lideri Ramazan Eryiğit; Niğde’li master maratoncuların İlimizi en iyi şekilde  temsil ederek bütün sporcuların maraton yarışını başarıyla tamamladıklarını söyledi.

 

 

Niğde’mizde yaşam boyu spor adına başladığımız koşularla,  bu gün maraton koşar hale gelinmiştir. Tüm halkımızın kaliteli ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koşabiliyorken Koş projesine katılımlarını beklediklerini ve kendilerininde bütün vatandaşlarımıza örnek olduklarını söyledi. Ramazan Eryiğit son olarak bütün maraton koşan sporcular adına verdikleri katkı ve destekten dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan beye teşekkür etti.

 


Editör: TE Bilişim