1.Uluslararası Mersin Büyükşehir Maratonu 20 Eylül 2015 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Mersinde gerçekleşti. Maratona ve 15km Yol Koşusuna katılan İlimiz Veteranlar Maraton ekibi Takım halinde Maraton da ve 15 km Yol Koşusunda her iki takımımız 2. olarak İlimizi en iyi şekilde temsil ettiler.

Takım olarak İl Müdürlüğümüze Teşekkür ziyaretinde bulunan Maratoncularımız öncelikle Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN “ Göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. Sporun yaşının olmadığını herkese bir kez daha göstermiş oldunuz. İl Müdürlüğü olarak 7 den 77 ye tüm vatandaşlarımıza spor yaptırmak ve desteklemek için her zaman göreve hazırız; sizin bu başarınız gençlerimize ve spor yapabilecek her vatandaşımıza örnek olmalıdır.” dedi.

Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN ve Veteranlar Maraton Takımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN makamında kabul etti. Maratonda ve 15 km Yol Koşusunda Takım halinde 2. Olan Veteran Sporcularımız Kupalarını İl Müdürü Harun TURHAN’a takdim ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN “ İlimize bu güzel başarıyı kazandırdığınız için hepinizi ayrı ayrı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Gençlerimize ve halkımıza örnek teşkil edecek şekilde Atletizme gönül verdiniz, maddi ve manevi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya çalışıyoruz.”dedi.  

 

İl Müdürlüğümüz Atletizm antrenörü Ahmet Yavuz “ Başarılarımızda bizden hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Harun Turhan’a ve Spor Şube Müdürümüz Bülent Özgüven’e teşekkür ediyorum.”dedi.


http://www.borhaber.net/spor/nigdeli-veteran-atletler-ikinci-oldu-h18040.html

Posted by Bor Haber on 4 Ekim 2015 Pazar
Editör: TE Bilişim