Niğde Taekwondocuları Kırıkkale’de şimşekler çaktı. Kırıkkale Valilik Kupası Müsabakasından Madalya ile döndüler.



Niğde Taekwondo İl Temsilcisi Ufuk Şimşek Kırıkkale Valilik kupası ile ilgili yaptığı açıklama da ; 14-15 Aralık 2013 tarihinde yapılan müsabakalara 87 kulüp 637 sporcu katıldı. Birçok milli sporcunun da ilgi gösterip katıldığı müsabakalar oldukça çekişmeli geçti.



49kg Çiğdem ŞİMŞEK altın madalya, 45kg Alperen HAZIR gümüş madalya, 68kg Aleyna BOSSARD gümüş madalya, 55kg Pınar ŞİMŞEK bronz madalya, 61 kg Enes YILDIRIM bronz madalya kazandılar. Kırıkkale İl Temsilcisi Hüseyin ÖZTÜRK tarafından organize edilen müsabaka yapılacak organizasyonlara örnek niteliğinde olmuştur. Katılımın bu kadar yüksek olmasına rağmen hiçbir aksaklık yaşanmaması Kırıkkale İl Temsilciliğinin mükemmel bir ekip ruhu oluşturması sonucudur.



Niğde Taekwondo takımımızı ve antrenör Turgay ATEŞMEN’i başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Kırıkkale Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü, İl Temsilcisi Hüseyin ÖZTÜRK ve kafilemize göstermiş oldukları ilgi ve yardımlarından dolayı Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Harun TURHAN’A teşekkür ederim.



Niğde Taekwondo’nun yükselişi devam ediyor.2013 yılında katıldıkları müsabakalardan kazandıkları madalya sayısı 100’ü geçti. Başarılı sporcu yetiştiren kulüplerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum.



Editör: TE Bilişim