2012 yılı World O-Sport Federation’un ( Dünya O-Sport Federasyonu ) faaliyet programında yer alan ve Antalya Dilek Sabancı Spor salonunda yapılması planlanan Dünya O-Sport şampiyonasına ilimizden 20 Sporcu katılacak.

 

Yapılacak olan bu büyük organisyon 22 kasım tarihinde başlayacak ve 26 kasım tarihine kadar devam edecek.

 

 Organizasyona yaklaşık 50 ülkeden 1000 Sporcunun üstünde katılım olması beklenmektedir. Bu organizasyonda ilimizi iki Spor kulübü temsil edecek.

 

Niğde ilinde Faaliyetlerini yürütmekte de olan Kayra Fıght Clup Spor kulübünden 13 Sporcu, Niğde’nin Bor ilçesinde faaliyetlerini yürütmek de olan Bor Özkan Spor kulübünden 7 Sporcu ilimizi ve ülkemizi temsil edecekler

 

Niğde O-Sport il temsilcisi Halil İbrahim Koçak şampiyona hakkında şu konulara değindi. “ Böylesine büyük bir şampiyonada hem Türk takımında görev yapmak hemde Sporcularımız ile ilimizi ülkemizi temsil etmek bizim için büyük bir şereftir.  Omzumuzdaki yük büyük bizde bu yükün ağır olduğunun farkındayız fakat elimizden gelenin en iyisini yaparak hem ilimize ülkemize madalya hemde istiklal marşımızı katılan tüm ülkelere Allahın izni ile dinleteceğiz. Niğde halkı Şampiyonada mücadele edecek Sporcu ve antrenörlerden dualarını eksik etmesinler.


Editör: TE Bilişim