Geçtiğimiz günlerde  Sırbistan / Sjenica’da düzenlenen IBU Biathlon Balkan Kupasında Niğdeli kayakçımız üstün bir performans sergileyerek şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayak antrenörümüz M. Mustafa İLÇİN ile birlikte Milli Takımda görev aldıkları Balkan Kupasında Ahmet ÜSTÜNTAŞ Şampiyona da düzenlenen iki yarışta da (SPRİNT ve PURSİT)  1. olmuştur. İLÇİN, Ahmet Üstüntaş’ın her iki yarışta da çok iyi bir performans sergilediğini ve tüm rakiplerini geride bıraktığını söyledi. Ahmet’in yarışlar sonunda aldığı iki altın madalya ile toplamda da 1. olup birde 1. lik kupası alarak, yarışmayı 2 altın madalya ve bir de 1. lik kupası ile tamamladığını, bunun da ilimiz ve ülkemiz adına büyük gurur ve sevinç yarattığını ifade etti.

Ayrıca İLÇİN, 22 – 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek Summer Biathlon Dünya Şampiyonasında da İlimiz ve Ülkemiz adına görev alacaklarını, Ahmet Üstüntaş’ın Balkan Kupasında aldığı Şampiyonluğun Dünya Şampiyonası öncesi motivasyon açısından kendisi için çok iyi olduğunu, Dünya Şampiyonasında da iyi bir yarış çıkaracağına inandığını söyledi. Bu yolda kendilerini yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’e teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Başarılı sporcu Ahmet Üstüntaş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı ziyaret etti. Turnuva Hakkında bilgi alan Turhan sporcumuza 22 – 31 Ağustos 2015 tarihleri arasında Romanya’da düzenlenecek olan Summer Biathlon Dünya şampiyonasında da başarılar dileyerek Sporcumuzu altın ile ödüllendirdi.

http://www.borhaber.net/spor/nigdeli-kayakcimiz-balkan-sampiyonu-oldu-h17620.html

Posted by Bor Haber on 13 Ağustos 2015 Perşembe
Editör: TE Bilişim