Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinden yetiştirdiği sporculardan şampiyon çıkarmaya devam ediyor. Niğde İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun 24-26 Ocak tarihleri arasında Afyonkarahisar’da tertip ettiği Türkiye Grekoromen Güreş Şampiyonasından Niğde Gençlik ve Spor 2 Şampiyonluk ve 2 derece ile döndü.

Niğdeli Güreşçi Kadir Kuş 77 kg. da Türkiye Şampiyonu, Ahmet Kacur 87 kg da Türkiye Şampiyonu, Mustafa Baki 69 kg da Türkiye 2. Si, Yavuz Ünsal 55 kg da Türkiye 3. Sü olarak şampiyonada boy gösterdi.

Şampiyona hakkında değerlendirmede bulunan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü “Bizlere aynı ayna 4 gururu bir arada yaşatan değerli sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ederim. Niğde’miz Spor da ilklere imza atmaya, Türkiye’de İlimizi, Dünya’da İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek. Hamdolsun hiçbir şampiyonadan elimiz boş dönmedik. Çünkü azmediyoruz ve azmin sonunun başarı olduğunu biliyoruz. Ben bu vesile ile Sporcularımızı başarılarından ötürü, bizlere yaşattıkları gururdan ötürü tebrik ediyorum. Sporcularımız ile birlikte ter döken kıymetli antrenörlerimize de özverilerinden dolayı şükranlarımı sunuyor, başarılarımızın daim olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim