Niğde Bisiklet Takımı Türkiye Yol Bisiklet Şampiyonasına iddialı gidiyor

 

 

 Türkiye Bisiklet Federasyonu Yol bisikleti  Türkiye Şampiyonası 27-29 Eylül 2013 tarihleri arasında  Aksaray’ da düzenlenecektir. Bisiklet Antrenörü Özcan Kodaz nezaretinde ilimizi temsilen  Yol bisikleti şampiyonasına Yıldız erkek A-B ve Yıldız Bayanlar kategorilerinde katılacaklarını söyledi.

 

 

 Yarışmanın Türkiye Şampiyonası olmasından dolayı yarışmacıların çok güçlü olacağını belirten Kodaz Yıldız bayanlar kategorisinde Yasemin Can’ın Türkiye genel klasmanında 4. sırada olduğunu ve  sporcumuzun  Türkiye Şampiyonu olması halinde genel klasmanda birinci sıraya yerleşeceğini söyledi. 2014 yılında yeni sezonda Yasemin Can’ın ilimizi ve Ülkemizi Avrupa ve Olimpiyatlar düzeyindeki yarışmalarda Niğde’li bir sporcu olarak ilk sırada temsil edeceğini ve Ülkemize yakışır sonuçlar alabileceğini belirtti.

 

 

 Bisiklet branşında ilimiz adına başarıların gelmeye başladığı bu dönemde başarılı sporcularının diğer bisiklet takımları tarafından yakın markaja alındıklarını ve transfer etmek için bazı görüşmeler yapıldığını belirten Kodaz Niğde adının başarılı takımlar arasında yer aldığını söyledi.

 

Editör: TE Bilişim