Programa, Üniversite Rektör Yardımcısı Cahit Tağı Çelik, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serkan İbiş, Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, davetliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminer konuşmasına Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunu olmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek başlayan Selçuk Çebi, BESYO’ların eksiklerininin olabildiğini belirtti ve bu eksikliklerin giderilmesi için çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

Konuşmasında, BESYO mezunu arkadaşlarımızın daha kaliteli ve daha donanımlı olarak iş sahalarını genişletmek adına yönetmeliği değiştirmek gibi bir çalışma içerisine girdiklerinden de bahseden Selçuk Çebi, “Yönetmeliği değiştirmek için yapmış olduğumuz yoğun çalışmalar sonuç verecek ve yeni yönetmelik kısa sürede Resmi Gazete’de yayımlanıp yürürlüğe girecektir” dedi.

Program katılımcılarına ve BESYO öğrencilerimize bir çok tavsiyede bulunan Selçuk Çebi, konuşmasını “Bu değerli programa emek veren Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar’a ve hocalarımıza teşekkürler ediyorum. Bir BESYO mezunu olarak sizler ile bu ortamda bulunduğum için çok gurur ve mutluluk duydum” diyerek noktaladı.

Konuşmasının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Eğitimi Daire Başkanı Selçuk Çebi’ye günün anısına Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik ve BESYO Müdürü Doç. Dr. Serkan İbiş tarafından hediye takdim edildi.

Editör: TE Bilişim