Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulu Kursları Başladı

 

 

29 haziran 2013 cumartesi günü saat:10.00’da yaz spor okulu faaliyetleri açılışı  sporcu ve velilerinin katılımıyla saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla tören başladı.

 

         Gençlik hizmetleri ve Spor şube müdürü  Gafur Emlek’in konuşmasıyla start alan yaz spor okulları açılış töreni başladı.

 

 

 Gençlik hizmetleri ve spor şube Müdürü Gafur Emlek ; Değerli katılımcılar yaz spor okullarının amacı 05-18 yaş grubu aralığındaki çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerle en iyi şekilde değerlendirmelerini,sporun daha geniş kitlelere yayılmasını kulüplerimize sporcu kaynağı yaratmak, ulusal ve uluslar arası müsabakalara başarılı sporcular yetiştirmek, sporu bir yaşam biçimi haline getirmektir.Birlikte oynamayı ve takım ruhu oluşturmayı, sağlıklı ve zinde kalmayı sağlamak olarak açıklayabiliriz.

 

Değerli katılımcılar; 2013 yılı yaz spor okulları kapsamında il müdürlüğümüzce 30 branşta kurslar açmış bulunmaktayız bugün itibariyle kurslarımıza başvuran çocuk ve gençlerimizin sayısı 2081 kişidir. Kayıtlarımız halen devam etmekte olup, sayının daha da artacağı kanatindeyiz. Yaz spor okullarına kayıt yaptıran çocuk ve gençlerimiz il müdürlüğümüz Antrenörleri ve görevlendirilen beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde il müdürlüğümüz,üniversitemiz,polis okulumuz ve milli eğitim müdürlüğümüz tesislerinde çalışmalarına devam edecekler. Bu vesileyle yaz spor okullarımıza katılan çocuklarımıza, gençlerimize ve Antrenörlerimize başarılar diliyor,Çalışmalarımızda il müdürlüğümüze desteklerini esirgemeyen Başta sayın valimize ve tüm Kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür eder saygılar sunarım” dedi. 

 

Yaz spor okulu açılış töreni yapılan spotif gösteriler sonrasında son buldu.

 

















Editör: TE Bilişim