Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 81 ilde başlatılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında Niğde merkezde bir etkinlikler düzenlendi.

Sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek istediklerini dile getiren Gençlik Merkezi Gönüllüleri, “Projedeki amacımız, sosyal medya bağımlılığına dikkat çekmek istiyoruz. Gençleri sosyal meydanlarda görmek istiyoruz. Bizler Gençlik Merkezlerimizde yapmış olduğumuz çalışmaları bu alanlara getirerek burada uygulatıyoruz” dedi.

Etkinliğin 81 ilde yapıldığını anlatan Gençlik Merkezi Gönüllüleri; “Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünce 'Sosyal Medyadan sosyal Meydana' projesi kapsamında düzenlediğimiz etkinliğe yoğun bir katılım yaşandı. Herkes sosyal medyadan uzaklaşıp istediği branşlarda etkinliğe katılabilir. Gençlik merkezinde proje kapsamında çeşitli etkinlikler yapılıyor. Bugün de bir alışveriş merkezinde yaptığımız etkinlikte gençlerle bir araya geldik. Proje ile telefona, televizyona bağımlı olan gençlerimizi sosyal medyadan uzaklaştırıp sosyal meydana çekmek bir araya getirdik” dediler.

Editör: TE Bilişim