Kick Boks il temsilcisi ve milli takım antrenörü Ali Kale V. Uluslar arası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası hakkında bilgi verdi.
 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 91. yılı kutlama programı anısına Niğde Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5. Uluslararası Ulusal Egemenlik Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası ilimiz merkez 5 Şubat spor salonunda 17 Şubat 2011’de sabah saat 08.00 de başlayacağını, bu yıl turnuvaya katılmak için yurt içinden ve yurt dışından çok yoğun talep olduğunu belirtti.
 
Ali Kale ; “K.K.T.C., Azerbaycan, Afganistan ve İran Ülkelerinin yanı sıra Kayseri, Konya, Antalya, Adana, Çanakkale, Diyarbakır, Aksaray, Nevşehir, Osmaniye ve  Niğde kick boks takımları katılacaktır. Kale Müsabakaların Full contact branşında yapılacağını, yaklaşık 200 civarında teknik heyet ve sporcunun katılacağını belirterek müsabakalara tüm sporsever Niğde halkını davet ederek kick boks takımımızı desteklemeleri ve güzel bir kick boks şöleni izlemek için 17 Nisan günü 5 Şubat spor salonuna bekliyoruz” dedi.
 
ŞAMPİYONA PROGRAMI
Tarih: 17.04.2011-Pazar
Yer: 5 Şubat Spor Salonu
Müsabaka Başlama Saati: 08.00
Full contact Eleme Müsabakaları
ve Final Müsabakaları Bitiminde
 
Editör: TE Bilişim