Niğde Amatör Futbol Ligi  A Grubu Play Of maçları devam ediyor. Play-Of karşılaşmalarında Bor Belediyespor 3 maçında Yeni Niğde Spor ile karşılaştı.

 

Niğde  Amatör Futbol Ligi  A Grubunda  Bor Belediyespor, Yeni Niğde Spor, Niğde PMYO ve Kızılca Belediyespor Play-Of’a kalmıştı.  3. Hafta maçlarında Niğde 5 Spor Stadyumunda Pazar günü saat  13:00’da Bor Belediyespor ile Yeni Niğde Spor karşılaştı.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı Bor Belediyespor ‘un 2 – 0 ‘lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Bor Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısında ilk  15 dakika da 5 gol daha atarak farkı 7 -0’a çıkardı. 70. dakika da Yeni Niğdespor oyuncusu kırmızı kart gördü.

 

Kırmızı kartın ardından Yeni Niğde Spor Başkanı takımına sahayı terk etmelerini istedi. Yeni Niğde Sporlu futbolcular şaşkınlık içinde 7 – 0 ‘dan sonra sahayı terk ettiler.

 

Hakem Oyuncuların sahayı terk etmesinin ardından oyunu sonlandırdı. Bor Belediyespor üç maçta 9 puan alarak play-of grubunun lideri. 

 

Golleri,  Mustafa (2) , Musa (3) , Erol ve penaltıdan Taha Berk attı.

 

 

Bor Belediyespor Bayan Voleybol takımının Bor İlçesi’ndeki maçlarını ve bazı çevre illerdeki karşılaşmalarını düzenli olarak takip eden Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat  ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Niğde 5 Şubat Stadyumundaki Bor Belediyespor – Yeni Niğdespor Futbol karşılaşmasının ilk yarısını izlediler. Bor Belediyespor'un taraftar grubu Çılgınlar51'in de Futbol maçlarını üstelik Play-Of maçlarını takip etmemesi de dikkat çekti. 

 

 

NİĞDE PMYO’DA KIZILCA’YA 7 GOL ATTI.

 

Play-Of karşılaşmalarında bu hafta Niğde Polis Meslek Yüksek Okulu ile Kızılca Belediyespor  Polis Meslek Yüksek Okulu Futbol sahasında karşılaştı. Niğde PMYO  futbol takımı, Kızılca Belediyespor karşısında 7 – 0 galip geldi.

 Bu maçlarla Play Of 1. Devresi tamamlandı. Play-Of maçları 2. Devre Maçları 21 Nisan 2013 tarihinde başlayacak. 

21 Nisan 2013 Pazar günü saat : 12:00'da  PNiğde PMYO ile Bor Belediyespor Polis Okulu stadında yine aynı gün ve saat de Yeni Niğdespor ile Kızılca Belediyespor 5 Şubat Stadyumunda karşılacaklar. 

 

A GRUBU

 

TAKIM ADI

O

G

B

M

A

Y

AV

PUAN

1

BOR BELEDİYE SPOR

3

3

0

0

20

3

+17

9

2

PMYO SPOR

3

2

0

1

11

3

+8

6

3

YENİ NİĞDE SPOR

3

1

0

2

7

11

-4

3

4

KIZILCA BELEDİYE SPOR

3

0

0

3

3

24

-21

0

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

 

TAKIMLAR

SKOR

 

YENİ NİĞDE SPOR - BOR BELEDİYE SPOR

0 - 7

 

PMYO SPOR - KIZILCA BELEDİYE SPOR

7 - 0

 

 

 

 

Editör: TE Bilişim