Türkiye Güreş Federasyonunun Faaliyet programında yer alan 1. Kademe yardımcı antrenör yetiştirme kursu Niğde’de açıldı.

 
Kursun açılışa Spor Eğitim Dairesi Başkanlığında Görevli İsmet ERDOĞAN, Güreş Federasyonu Görevlisi Şennur ERDOĞAN, Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN, Niğde Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğretim Görevlileri Kamil CESUR ve Berkan ALPAY katıldı.


 
Açılışta konuşan ÖZGÜVEN; “ ata sporumuz olan güreşin Türk halkı için önemli bir yeri vardır, ve güreş sporunun gelişmesi için değer veren siz değerli antrenör adayları Türk güreşini daha iyi noktalara gelmesinde katkılarınızın olacaktır. İlimizde’ de son yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalar sayesinde milli sporcularımız yurt dışında başarılı bir şekilde ilimizi ve ülkemizi temsil etmişlerdir” dedi.  Gelecekte sizlerinde uluslararası arenada başarılı sporcular yetiştiren antrenörler olarak sizlerle çalışmaktan onur duyuyoruz. Güreşin Niğde’de ve ülkemizde daha iyi yerlerde olması için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi. ve kursiyerlere başarılar diledi.




Editör: TE Bilişim