Niğde’de yapılan 3 bant Niğde bilardo il şampiyonası 33 bilardo sporcusunun katımıyla Cadde Bilardo Spor Kulübünde yapıldı. Turnuvada dereceye giren sporcular 19 Şubat 2019 tarihinde Antalya`da başlayacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

4-6 Ocak 2019 tarihleri arasında 3 bant Niğde bilardo İl Şampiyonası Cadde Bilardo Spor Kulübünde yapıldı. Turnuvaya katılan sporcu sayısı 33dü büyük çekişmeli geçen maçlar sonunda turnuvada dereceye giren sporcuların şu şekildedir, Savaş Yılmaz, Salih Duydu, Serkan Ecer, Erol Karahancer 19 Şubat tarihinde Antalya ilinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Gençlik  ve Spor İl Müdürü Faruk Boduroğlu;   yapmış olduğu açıklamada Okul sporlarına giren Bilardo branşı ilimizin bu branşta göstermiş olduğu başarı nedeniyle 25-28 Nisan Okul Sporları Pool  Türkiye bilardo şampiyonası ilimizde yapılacak olmasından dolayı duyduğu memnuiyeti dile getirdi. Ayrıca  Gençlik  ve Spor İl Müdürü Faruk Boduroğlu, Türkiye Genelinde 5000  sporcu sayısı ile düzenlenen müsabakalarda  ilk 50 de 4 sporcumuzun  olması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir bu başarıda emeği gecen herkese teşekkür ederim” dedi.
 
Editör: TE Bilişim