Niğde’de  oynanan Bayanlar 3. Lig Final müsabakaları, 31 Mart 2015 tarihinde oynanan  maçlarla sona erdi.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf: Enes Can ÖZMEN
Video; Fatih ÖZATA







 

Müsabakaların ardından Manisa Büyükşehir Bld., İba Kimya Ted Kolejliler, Ankara Numune DSİ ve Düzce 1907 Dora Art Yapı takımları 2015-2016 voleybol sezonunda Bayanlar 2. Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

 

Niğde ili geçtiğimiz üç gün boyunca Voleybol şölenine ev sahipliği yaptı. Niğde Üniversitesi BESYO Kapalı Spor Salonunda voleybol şöleni yaşandı. Bayanlar Voleybol 3. Ligi Final Müsabakaları özellikle son gün çok heyecanlı geçti.

 

Son gün maçlarında elektriklerin olmamasına rağmen jenaratör aydınlatması ile maçlar sorunsuz devam etti. Ancak maç sonuçlarını ve görselleri iletmede internet bağlantısından dolayı gecikmeler yaşadık. Niğde’de konuk olan takımların bir kısmı ne yazık ki konaklama imkanı yetersiz olduğundan Nevşehir’deki otelleri tercih etti. BESYOL salonunu bu tür etkinlikler için mükemmel bir salon ancak sadece ses düzeninin tekrar elden geçirilmesi geriyor. Hoparlörlerden yapılan anonslar  ve müzik yayını bozuk çıkıyordu.

 

 

 2. Lige yükselen takımlar belli oldu. Maçlar sonrasında kupa töreni düzenlendi. İl Müdürü Harun Turhan kupa töreninin ardından yaptığı açıklamada; Böylesi bir final müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk. Üç gün boyunca ilimizde konuk takımların katılımı ile heyecanlı kalitesi yüksek karşılaşmalar yapıldı. Katılan takımlara idareci ve teknik heyetine bundan sonraki spor hayatlarında başarılar diliyorum. Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü olarak güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Bu aşamada emeği geçen bütün müdürlüğümüz personeline teşekkür ediyorum. Her ne kadar yükselme maçlarında bir Niğde takımı olmasa da Niğde’nin voleybol altyapısı sporcu ve saha alanında her türlü organizasyonu başarı ile yürütebilecek durumda. İleriki tarihlerde Niğde’den Voleybol branşında liglerde takımları çıkacağını umuyorum” dedi.


HABER İZİNSİZ ALINAMAZ...

 

 

Gruplarda oluşan puan durumları şu şekilde:

 

Grup 1

 

#

Takım

O

G

M

A

V

P

1

Manisa Büyükşehir Bld.

3

3

0

9

3

8

2

İba Kimya Ted Kolejliler

3

2

1

8

5

7

3

İstanbul Bahçelievler Bld.

3

1

2

4

8

2

4

İstanbul Beykoz Bld.

3

0

3

4

9

1

 

 

Grup 2

 

#

Takım

O

G

M

A

V

P

1

Ankara Numune DSİ

3

3

0

9

2

9

2

Düzce 1907 Dora Art Yapı

3

2

1

6

4

6

3

Mersin Pamuk Spor

3

1

2

5

6

3

4

Gaziantep Merinos

3

0

3

1

9

0

 

  
Editör: TE Bilişim