Niğde 3 bant bilardo il şampiyonası Zeki Bilardo Spor Akademisinde düzenlendi. 3 gün süren ve çekişmeli ve keyifli maçların oynandığı bilardo il şampiyonasının son gününde final grubu oynandı. Finalde rakibi Öner Tuncer’i yenen Erol Karahancer şampiyonayı birinci olarak tamamladı. İkinci Öner Tuncer olurken, üçüncülüğü Haluk Kosal ve Muhammed Özkul paylaştı.

Maçlarda hakem olarak Recep Soguklu görevlendirilirken Bilardo il temsilcisi B. Bülent Soyuak bilardo sporuna gönül veren bütün sporculara ve 3 gün boyunca sporcuları ağırlayan Zeki Bilardo Spor Akademisi işletmecisi Erol Karahancer’e teşekkür etti.

Bilardo il temsilcisi B. Bülent Soyuak; “Bilardo özellikle öğrencilerde dikkati toplama ve çabuk karar verme yeteneğini geliştiriyor o yüzden velilerin çocuklarını mutlaka bu sporla tanıştırmalarını çok önemsiyoruz. Gençlerin bilardoya eğilmeleri, onları kötü alışkanlardan muhafaza edecektir. Çok keyifli bir spor olduğu için gençlerimizi faydalı uğraşlar içerisine sokacağını iddia ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim