Fenerbahçeli Eski ünlü futbolcu hafta sonu Bor’da, Mayıs sonunda Niğde Veteranlar Kıbrıs’da.

Takımın kalecisi ve basın sözcülerinden Emrah ÇALGIN’dan aldığımız  bilgilere göre İlimizin güzide kulüplerinden ve ilimizi son derece başarılı  proje  ve çalışmaları ile temsil eden  Niğde Veteranlar Spor Kulübü  bu  hafta  Orta Anadolu  Masterlar Futbol Liginin son haftasında 25.05.2014 Pazar günü  Bor 100. Yıl Stadyumunda saat 16.00’da  lig  lideri  Polatlı Veteranlar Takımını  ağırlayacak ve  böylelikle sezonun  son  lig  maçına  çıkacaktır.
 Kadrosunda Fenerbahçeli eski ve ünlü futbolcu Tarık ve Engin Trabzonsporlu Mehmet gibi ünlü futbolcuları barından Polatlı Masterler Ligin namağlup  lideri konumunda, eski ünlü futbolcuların  ilimize  gelmesine  vesile olan  Niğde Veteranlar Spor kulübünün son  lig  maçının  da  Bor’da  olması  Borlu sporseverlerinde ilgisini  çekecektir. Böylelikle ilçemiz ve futbol adına güzel bir hafta sonu  geçirilmesine  sebep olacaktır. Bu vesile ile Tüm Bor’lu sporseverleri bu karşılaşmaya davet ediyoruz.
Lig  müsabakalarının  yanı sıra  özel  turnuvalara  katılan   ekibimiz  son  olarak Türkiye’nin  dört bir  yanından 3 gün  süren  28 takımlı  Antalya turnuvasına  katılmış  ve hem de turnuvayı her  açıdan   organizasyonunu üstlenmiştir.


Bu  hafta oynanacak olan ligin  son müsabakası ile  birlikte  özel  bir  turnuvaya katılacak olan  Veteranlar Spor kulübü  30 Mayıs 1 Haziran  tarihleri  arasında  Kıbrıs’a özel bir  turnuva  için uçacaklar, Kıbrıs Yıldırım Spor kulübünün davetlisi olarak Kıbrıs’a özel  bir müsabaka  yapmaya  gidecek olan Niğde Veteranlar Ekibi  bu seyehat içinde hazırlıklarına başladı, Kıbrıs  takımı  tarafından  misafir  edilecek olan Veteranlar  Spor Kulübü ilimizin tanıtımı  amacıyla  ilimize  özgü  çeşitli  hediyelerle gidecek  ve  kuvvetle  muhtemel organizasyonda kafilenin Cumhurbaşkanlığı  ziyaretide olacak.
Spor  adına   bu  güzel adımlar   için  kendilerine  teşekkür  ediyor Hem Bor’da  yapılacak ligin  son maçında ve hem de özel turnuva  için Kıbrıs’la  yapılacak  turnuvada  kendilerine başarılar   diliyoruz.
Editör: TE Bilişim