Niğde’de 8 yıldır var olan ve ilimizi ülke genelinde yapmış olduğu turnuvalar ve katılmış olduğu ligler ile temsil eden Niğde Veteranlar yeni sezonu yapmış olduğu hazırlık maçı ile açtı. 


Ülke genelinde büyük bir yükselişe geçen ve neredeyse her ilin veteranlar takımını kurduğu aynı zamanda federasyon nezdinde çalışmaların olduğu büyük bir kitleye sahip olan ve coğrafi bölgeler olarak resmi liglerinin olduğu Veteranlar ligi büyük bir kitle tarafından takip edilmekte.  Niğde Veteranlar spor kulübüde ilimiz adına çeşitli sıkıntılara rağmen büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyor. 



Yeni sezonu yeni formaları ile açan Niğde Veteranlar Spor Kulübü açılış maçı olarak Konya veteranlar ile 5 Şubat sahasında karşılaştı.  Bu sezon takımın Antrenörlüğünü Can Doğan yardımcılığını Serkan Tanrıbuyurdu   yapacak olup, Sportif direktör ise İdris Gündoğan  olacaktır. Takım kaptanlığını Ahmet Buğdaycı,    Gurol Yılmaz  ve Serdar Yılmaz üstlenecek. 



Niğde Veteranlar ikinci hazırlık maçını 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle 30 Ağustos günü Bor 100. Yıl Stadyumunda saat 17.00 da Kayseri 38 takımı ile karşılacak. 






Editör: TE Bilişim