Gençlik Spor Taekwondo Takımının Niğde ve Bor’da faaliyet gösteren sporcularının hedefi dünya şampiyonu olmak.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo antrenörleri Turgay ATEŞMEN ve Melek EREN’in yetiştirdiği Niğde’li Taekwondocular Dünya ve Avrupa Şampiyonluğunu hedefliyor.

 

Antrenörlerimiz yaptıkları açıklamada; Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç başta olmak üzere Federasyon Başkanı Metin Şahin, Niğde İl Müdürümüz Harun TURHAN, Şube Müdürümüz Ali DİBEK’in verdiği desteklerle Niğde’de çağ atlatacağımıza inanıyoruz dedi. Yıldızlar katagorisinde Avrupa 2.liği ve 3.lüğü yakalayan Niğde’ye gençlerde ümitlerde ve büyüklerde bunu altın madalyaya çevirerek başarılarımızı katlamayı hedefliyoruz dedi.

 

 Türkiye Şampiyonu olmuş Melek EREN hocamız ile birlikte 5 kez Avrupa Şampiyonu, 17 kez uluslar arası şampiyon ve sayısız Türkiye şampiyonu olan Turgay ATEŞMEN hocamız nezaretinde Niğde’li taekwondocuların  altın madalya yolunda başarıya ulaşacaklarını belirterek Gençlik ve Spor haftanın 6 günü 18:00 ile 19:30 saatleri arasında ücretsiz antreman imkanıyla spora gönül vermiş herkese başarı kapılarını açıyor.

Aynı zamanda Bor İlçesinde de Taekwondo faaliyetlerini Doğan Erdoğdu nezaretinde 70 aktif sporcuyla devam ettiğini belirten Turgay Ateşmen yetiştirdikleri sporcularla ilerleyen zaman diliminde madalya alarak Niğde’yi Taekwondo arenasında hak ettiği yeri alacağını söyledi.






 

Editör: TE Bilişim