Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü personellerinden kurulu,İlçe Emniyet Müdürü Köroğlı Kıraç’ın kaptanlığında  Bor Emniyet Spor takımı dün akşam T.O.K.İ Mahallesi Gökkuşağı kapalı spor salonunda Niğde Emniyet Spor ile futbol müsabakasında karşı karşıya geldi. 
Niğde Emniyet Müdürlüğünde görevli personeller başta Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Koca ve Bor İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı personeller Bor İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç kaptanlığında kapalı spor salonunda futbol karşılaşması gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz akşam T.O.K.İ Mahallesi Gökkuşağı Kapalı Spor Salonunda saat 20.00’de saha çıkan Niğde Emniyet Spor ve Bor Emniyet Spor takımları maça hızlı başladılar. İlk yarı Bor Emniyet Sporun, Niğde Emniyet kalesine yaptığı baskın hücumlar ve gol arayışları sahayı Bor Emniyet Sporun 4-1 üstünlükle kapatmasını sağladı.
Maçın İkinci yarısına ise ağır tempo ve yavaş bir futbol karşılaşması sergilendi. Son 25 dakikalık süreçte peş peşe gelen gollerle, karşılaşma 7-6 gibi bir skorla Niğde Emniyet Sporun maçı kazanması ile sonlandı.
Finalde dostluk ve centilmenliğin hâkim olduğu ve dostluğun kazandığı ifade edilen maçın rövanşının ileri bir tarihte yapılacağı öğrenildi. 
 




Editör: TE Bilişim