Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Basketbol 2.Lig Grup Birinciliği Müsabakaları Niğde Üniversitesi ev sahipliğinde başladı. 08-12 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek müsabakalara 9 üniversiteden 11 takım katılıyor.


Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonunda düzenlenen müsabakalar için açılış seremonisi düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seremonide Niğde Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp bir konuşma yaparak takımlara başarılar diledi. “Niğde’ye ve Üniversitemize hoş geldiniz” diyen Prof. Dr. Murat Alp, bu faaliyetin üniversitelerin kültürlerini buluşturması ve şehirleri birleştirmesi açısından ayrıca şehirlerin insanlarda iz bırakması açısından önemli olduğunu düşündüğünü ifade ederek, “Niğde kentinin ve Niğde Üniversitesinin siz katılımcılar üzerinde olumlu iz bırakmasını temenni ediyor, şampiyonaya katılan tüm sporculara başarılar diliyorum’’dedi.

 

Müsabakalara Pamukkale Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi,  Batman Üniversitesi, Ankara Üniversitesi ve Başkent Üniversitesinin bayan takımları Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Mustafa Kemal Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi, Ufuk Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve Niğde Üniversitesi erkek takımları katıldı.

 

Müsabaka fikstürüne ulaşmak için tıklayınız.

Editör: TE Bilişim