TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğanla birlikte Niğde'de yapılması planlanan spor tesisleri için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı ziyaret etti.


Ziyaret ile ilgili olarak açıklama TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde’mize geleceğe taşıyacak projeler için soluksuz çalışmaya devam ediyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ı Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan ile birlikte makamında ziyaret ettik. Stadyum Projemizi ve Belediyespor Tesisleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk çok verimli bir toplantı oldu. Sayın Bakanımıza çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." dedi.


Ziyarete katılan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'da Bakan Kılıç'a yapılan ziyaretin ardından yaptığı açıklama şunları söyledi.. "TBMM İdare Amirimiz ve Milletvekilimiz Sayın Erdoğan Özegen ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret ettik. Stadyum Projemizi ve Niğde Belediyespor Tesislerini görüştüğümüz toplantı oldukça verimli geçti. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor
um..."
Editör: TE Bilişim