Niğde PMYO Spor Kulübü Beyzol Takımı Türkiye 2. Oldu

 

 

13-15 Aralık 2013 tarihleri arasında Karaman’da yapılan Beyzbol Türkiye Şampiyonası 45 Spor kulübü ve 500 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Şampiyonaya İlimizi temsilen katılan Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Kulübü Beyzbol takımı +16 yaş kategorisindeTürkiye 2. Oldu.

 

Türkiye 2. Olarak İlimize dönen PMYO Beyzbol takımı Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan’ı makamında başarılarını paylaştılar. PMYO Bezbol takımı antrenörü Mehmet Başer şampiyonada kullandıkları Beyzbol topunu ve sopasını imzalıyarak İl Müdürü Harun Turhan’a taktim etti.

 

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; “İl Müdürlüğü  olarak polis meslek yüksek okulu sporcularımızın Niğde’yi Türkiye beyzbol şampiyonasında temsil etmeleri ve akabinde ilk defa katılmış oldukları Türkiye şampiyonasında  büyük bir başarıya imza atıp  Türkiye ikincisi olan PMYO sporcu ve yönetici arkadaşları Niğde gençlik hizmetleri ve spor il müdürlüğü olarak tebrik ediyor hepsinin gözlerinden öpüyorum.”dedi.

 

Turhan açıklamasının devamında ; “Beyzbol Sporu Niğde’de ilk bakışta yabancı bir spor dalı gibi görünse de İlimizde 5 yıldan beri yapılmakta olup aynı zaman da nitelikli diye tabir edebileceğimiz bir spor dalıdır. Dolayısıyla bu dalda bu branşta Niğde’mizin adını Türkiye’ye duyuran PMYO sporcularına ve yöneticilerine ve onları çalıştıran antrenörlerine kurumum ve personelim adına teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. Biz her zaman başarının arkasındayız ve başarıya destek olmaya devam edeceğiz dolayısıyla Destek bizden Başarı Genç Sporcu ve Antrenörlerimizden” dedi.












Editör: TE Bilişim