Geçtiğimiz aylarda Niğde Belediyesi Yüzme Havuzunda başlayan kurslar  Kent Ormanı içerisinde bulunan Olimpik Yüzme Havuzunda devam edecek.

 

 

Kent Ormanı içerisinde bulunan Gençlik Hizmetleri Spor Niğde İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Olimpik yüzme havuzu tamamlandı ve yakın zamanda hizmete sunulacak. Ulusal ve Uluslar arası yüzme yarışlarının olacağı olimpik havuzda yüzme kursları haricinde  Fitness, sauna, masaj salonları bulunmakta ve bay ve bayanlara bu alanlarda da hizmet edecek.

 

 

Niğde Gençlik Spor personeli ve Yüzme Antrenörleri Feridun Alış, Duygu Altınparmak, Ercan Urasoğlu, Rahşan Sayın, Mustafa Alış ve Yüzme İl Temsilcisi Turan Sayın’ın önderliğinde  Niğde Belediyesi Yüzme Havuzundaki  kurslar Olimpik Havuz da da  devam edecek.

 

 

 Konu ile ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan yaptığı açıklama da , İl spor merkezlerinin 27 branşta devam ettiğini, yüzme sporunun Niğde ilinde ve tüm çevresinde yeni bir spor branşı olarak girdiğini bu branşta çeşitli başarılar elde etmeyi hedeflediğini belirtti. Turhan  Niğde ve ilçeleri, kasabaları, köyleri okullarında ki tüm öğrenci ve vatandaşları yüzmeyi öğrenmeye davet etti.

 

Editör: TE Bilişim