Niğde Şampiyonu, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Kız Futsal Takımının başarısı Futbol Federasyonu İnternet Sitesinde yer aldı.

19-26 Ocak 2011 tarihleri arasında düzenlenen Liseli Genç Kızlar Futsal İl Birinciliği   müsabakaları sonunda rakiplerini geride bırakan Niğde Kız Teknik ve Meslek Lisesi Futsal  Takımı Niğde İl Birinciliğini kazandı.
 
Zevkli ve çekişmeli maçlar sonunda il birinciliğini kazanan Niğde Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Salih Yaşar maçtan sonra yaptığı açıklamada ‘turnuvaya katılan tüm okulları ve özellikle okulumuza bu başarıyı kazandıran öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi öğretmenimizi kutluyorum’ dedi.
 
 Niğde Kız Teknik ve Meslek Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Ömür Özdemir’de; ‘Bu başarısıyla 11/02/2011 tarihinde takımımız başarısı ile Türkiye Futbol Federasyonu sitesinde haber olarak konu edildi. Okulumuz kız futsal takımı ileriki günlerde de başarıları ile adından çok bahsettirecek gibi görünüyor.”dedi.
 
Özdemir ; Kazandığımız bu başarıda katkısı bulunan, desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta okul müdürü sayın Salih Yaşar’a , okul müdür yardımcılarına, okul öğretmenlerine , maçlarda sürekli yanlarında olan saygıdeğer velilere, taraftarlara ve en büyük pay sahibi öğrencilerine sonsuz teşekkürlerini ilettiğini, yapılacak grup yarışmalarında da ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Haberin Türkiye Futbol Federasyonu Sitesindeki Linki için tıklayın

Editör: TE Bilişim