Niğde Kick Boks Takımı Uluslar Arası Altın Kupa Turnuvasından 4 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalya ile döndü.

 

Niğde Kick Boks İl temsilcisi ve Milli takım antrenörü Ali Kale Antalya’da yapılan Uluslar arası Altın Kupa Turnuvası hakkında bilgi verdi.

 

2012 yılı faaliyet programı gereği 31 Mart–01 Nisan 2012 tarihlerinde Antalya’da yapılan Altın Kupa Kick Boks müsabakalarına 1 antrenör ve 7 sporcu ile katıldı. Kick Boks takımı olarak Uluslar arası Altın Kupa Turnuvasına çok iyi hazırlandıklarını ve bunun meyvelerini de 4 Altın Kupa, 1 Gümüş, ve 1 Bronz madalya aldıklarını belirten Kale Turnuvaya 100 yerli 100 de yabancı sporcunun katıldığını dolayısıyla kıyasıya müsabakaların ortaya çıktığını ifade ederek hedeflerine madalyalar alarak kavuştuklarını söyledi.

 

Müsabakaları izlemeye gelen Niğde eski vali yardımcısı Muratpaşa kaymakamı Fatih Kocabaş Niğde’li sporcuları ve antrenör Ali Kale’yi başarıların dolayı kutlayarak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı bu başarılara vesile olmasından dolayı tebrik ederek selam gönderdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan: Kick boks takımını başarılarından dolayı antrenör Ali Kale nezaretinde kutlayarak tebrik etti. Şahiner Spor Kulübü Başkanı Bahar Şahiner Öke: Turnuvaya 2 sporcuyla katıldıklarını ve 2 Altın kupa alarak Turnuvadan mutlu ayrıldıklarını belirterek Kick Boks sporuna desteklerinin devam edeceğini söyledi.

 

 

MADALYA ALAN KİCK BOKS SPORCULARI                                                          

Erfan HASHİMİ             1. Altın Kupa Gençlik Spor Kulübü 

Kemal DEMİR              1. Altın Kupa Gençlik Spor Kulübü

Şenol KAYISI               1. Altın Kupa Şahiner Spor Kulübü

Damla KESEK               1. Altın Kupa Şahiner Spor Kulübü  

Aytül GÜNGÖR             2. Gümüş Madalya   

İsmail Nejdet KÖKEN  3. Bronz Madalya         




                               

                       

      

                       

                        

Editör: TE Bilişim