Niğde’de kayak antrenmanları tam hızıyla devam ediyor. 10-12 Ocak 2014 tarihleri arasında I. Etap yarışmalarına katılan ve 2 madalya ile dönen Niğde Kayak Takımı  ara vermeden Kayak Antrenörlerimiz nezaretinde II. Etap yarışmalarına hazırlanıyor.

 Kayak Antrenörü M. Mustafa İLÇİN, Ağrı’da yapılan I. Etap yarışmalarından 2 tane 2.’lik, 2 tane 4.’lük,2 tane 5.’lik ve 1 tane de 6.’lık gibi iyi derecelerle döndüklerini ama bu sonuçların kendileri için yeterli olmadığını ve sahip oldukları kapasitenin altında olduğunu belirtti.

 

Antrenör İlçin, Yarışmalardan en az 4-5 madalya beklediklerini fakat bu madalyalardan 2 tanesini alabildiklerini, bunu da kar üstünde yeterince antrenman yapamadıklarından kaynaklandığını ifade etti. II. Etap yarışmalarında hedeflediğimiz ve sahip olduğumuz kapasiteye ulaşmak için antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirten İLÇİN, haftanın 5 günü 5 Şubat Şehir Stadyumu’nda kondisyon, diğer 2 günü ise KETENÇİMEN’ de kar üzerinde kayak antrenmanları yaptıklarını söyledi.

 Antrenmanlarına bu şekilde devam edebilmeleri durumunda hedeflerine ulaşabileceklerini dile getiren İLÇİN, II. Etap ve Türkiye Şampiyonası müsabakaları sonucunda hedeflediğimiz dereceleri elde edip Kayak Milli Takımlarında yer alan Niğdeli Kayakçılarımızın sayısını arttırmayı amaçlıyoruz dedi. Ayrıca bu konuda kendilerinden yardımlarını esirgemeyen Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent ÖZGÜVEN’e teşekkür ediyoruz dedi.


Editör: TE Bilişim