Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Niğde Şubesi yeni yönetimi hakemleri yemekte buluşturdu.

 

Dernek Yönetimi seçimlerden sonra dernek eski yönetimi onuruna bir yemek düzenledi. Birlik ve beraberliğin sergilendiği kaynaşma yemeğine Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen Şube Müdürü Yaşar Erdem, ASKF Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Olcay Kartal, Niğde HİF Temsilcisi Murat Turhan ile İl Hakem Kurulu Başkanı Muzaffer Güneş ile İHK üyeleri, Niğde’de görev yapan gözlemciler ve hakemler katıldı.

 

TFFHGD Niğde Şube Başkanı Özer Velioğlu, hizmetlerinden dolayı eski yönetime teşekkür ederek başladığı konuşmasında hakem camiasının bir aile olduğunu söyledi. Üyelerinin birlik, beraberlik ve kaynaşması için çeşitli etkinliklerde bulunacağını belirten Velioğlu, “Üyelerimizle çok çeşitli etkinliklerde buluşacağız. Belediyemizin kapalı yüzme havuzunda haftada bir gün antrenman amaçlı buluşacağız. Yaptığımız etkinliklerle amacımız Niğde’deki futbolun ve hakem camiasının bir adım öne çıkarılmasıdır” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından eski hakemlerin anılarını ve tecrübelerini anlattığı yemekte, duygusal anlar ve keyifli anlar yaşandı.

 

Ankara Şubesine Teşekkür

Gecede bir teşekkür de TFFHGD Ankara Şubesine edildi. Şube Başkanı Özer Velioğlu Ankara Şubesince kendilerine 20 adet  “2012 Hakem ve Yardımcı Hakem İşbirliği Kitabı” gönderildiğini belirterek kitapları İl Hakem Kurulu başkanına teslim etti. Başkan da sıcağı sıcağına kitapları genç hakemlere hediye etti.



Editör: TE Bilişim