Kurulduğu günden bu yana yaptıklarıyla adından sıkça söz ettiren Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği düzenledikleri yemek organizasyonuyla 2. Yılını tamamlamayı kutladılar. 

Özel Haber:Enes Can Özmen


Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneğin’de yapılan organizasyona tüm dernek üyelerinin yanı sıra yerel halk ve davetliler de katıldı.

Dernek adına konuşma yapan Dernek Başkanı Ömer Kıymazer “2013 yılında çıktığımız bu yolda emin adımlarla sağlam ve güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Çok şükür 2. yılımızı da tamamladık. Daha önce de söylediğimiz gibi bizler sadece maç izleyen bir grup değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle halkımızın da yanında olmaya çalışan, insanlarımıza Fenerbahçe sevgisini kazandırma çabası içerisinde olan ve özellikle küçük yaştaki kardeşlerimizin kötü ortamlardan ve zararlı davranışlardan uzak durması için emek veren bir taraftar grubuyuz. Derneğimizin içerisinde bulunan “Kültür Odası” sayesinde kardeşlerimiz tuttuğu takımı desteklerken derste çalışabilmektedir'dedi.


Ömer Kıymazer
:'Niğde Üniversitesi’nde bulunan bir grup kardeşimizde bu Kültür Odasında kitap okumak için toplanmaktadır. Bizler taraftar grubu olarak amacımız örnek olmaktır. Artık eskiye oranla bu işlerde daha tecrübe sahibi olduk. Yapacaklarımız sosyal sorumluluk projeleriyle Niğde Halkı’nın gönlünde iyice taht kurmak istiyoruz. Bu oluşuma maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz.” dedi. 

Ayrıca yemekte bazı firma ve kişilere derneğe verdikleri katkıdan dolayı plaket taktim edildi.

Editör: TE Bilişim