Tekerlekli Basketbol Federasyonu Bölgesel C Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü 5 Şubat Spor salonunda Malatya Belediyespor'u konuk etti.


Haber-Foto : Enes Can Özmen 

Maça Niğdeli spor severlerin ilgisi ise yoğundu. Maçı Niğde Sakatlar Derneği Başkanı Songül Çalışkan ve Sakatlar Derneği üyeleri de seyretti. 

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü maça hızlı başlayarak ilk periyod olmak üzere ikinci periyodu da önde kapatmayı bildi.Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü bu sezon ilk maçında Malatya Belediyespor'u 51-28 mağlup ederek ilk maçında il galibiyetini almayı başardı.

Maçın Yıldızı 30 Sayı İle Barış Özbaki 

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübünde uzun yıllardır forma giyen Güneydoğu Gazisi olan Barış Özbaki oldu. Maçın başından beri takımının yükünü sırtında taşıyan Barış Özbaki 30 sayı ile takımının galibiyetinde büyük rol oynarken aynı zamanda da maçın en skorer oyuncusu olmayı başardı . 

Niğde Bedensel Engelliler Spor Kulübü  8 takımın yer aldığı Bölgesel C Grubunda ilk sırada yer aldı. Bir sonraki maç ise 29.11.2015 tarihinde Adana'da Adana Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak.






Editör: TE Bilişim