Uluslar arası 6. Atütürk Kupası Kick Boks Turnuvası Başarıyla Organize Edildi.

 

Niğde Uluslar arası Atatürk Kupası Kick Boks Turnuvası’nın 6’ncısı hafta sonu 5 Şubat spor salonunda büyük bir coşku ve protokolün tam kadro katılımı ile yapıldı.

Kick boks İl Temsilcisi ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Ali Kale, İl temsilciliğinin 2012 yılı faaliyet programında yer alan 6. Uluslar arası Atatürk kupası Kickboks Turnuvasının, sporcu, İdareci, antrenör, seyirci ve Protokolün tam kadro katılımı ile büyük bir coşkuyla yapıldığını belirtti.

Turnuvaya Azerbaycan, KKTC, ülkelerinin yanı sıra Türkiye’den Ankara, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kayseri ve Niğde’den çok sayıda Kick boks sporcunun katıldığını kaydeden Ali Kale, Kick Boks sporunun Niğde’de gelişmesi ve Niğde’nin tanıtımı acısından önemi bulunan, Niğde’nin tek uluslar arası organizasyonuna olduğuna dikkat çekerek bütün katılımcılara, sponsor olarak destek veren kuruluşlar ve esnaflara teşekkür ederek önümüzdeki yıl tekrar Turnuvanın 7.sini gerçekleştirmek üzere diyerek sözlerini tamamladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Gafur Emlek 6. Uluslar arası Atatürk kupası Kickboks Turnuvasının seremoni açılış konuşmasında Niğde’nin uluslar arası Turnuvası olan Atatürk kupası kick boks turnuvasına katılımlarından dolayı, Başta Niğde Valisi Âlim Barut olmak üzere Protokol üyelerine, Azerbaycan, K.K.T.C. Ülke temsilcilerine ve diğer illerin idareci, antrenör ve sporcularına teşekkür ederek Turnuvaya 120 sporcunun katıldığını belirterek Turnuvanın kardeşlik, barış, sevgi ve saygı çerçevesi içerisinde geçmesini dileyerek katılan bütün sporculara başarı temennisinde bulundu.

Turnuvaya Kick boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve Genel sekreteride katıldı. Kick boks Federasyonu adına Başkan Salim Kayıcı Turnuvaya desteklerinden dolayı Vali Âlim Barut, Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmet Cansaran, Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Hayrettin Akçıl, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit, K.K.T.C. Kick boks Federasyon Başkanı Niyazi Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Gafur Emlek’e bizzat kendi elinden şilt vererek Türk sporu adına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Niğde Valisi Alim Barut’da 6. Uluslar arası Atatürk kupası Kickboks Turnuvası sponsorları Özden Market, Özel Sungurbey Eğitim Kurumları, Şahiner Otel, Kazımbey Döner İskender ve Kebap Salonu, Osmanlı Pen, Edeler Pastanesi, Nihavent Kafe, Seel Ajans ve Seel Düğün Salonu, Barış Tur, Yom Medya ve Ajans Hizmetleri, Kalehan LTd. Şti., Kadeşh Travel, Can Gıda Sucuk Pastırma, Feyza Dijital Baskı ve Kelin Yeri Kokoreç Salonu’na desteklerinden dolayı  teşekkür ederek günün anısına plaket verdi.

Akşam saatlerinde biten turnuvanın başarılı sporcularına, Misafir takım idarecileri ve antrenörleri tarafından madalya merasimi yapıldı, daha sonra Konuk takımlar verilen akşam yemeğinden sonra İlimizden ayrıldılar. Takım halinde sıralamaya giren Ülke ve İller ise şöyle sıralandı.

TAKIM HALİNDE TEKNİK SONUÇLAR

FULL CONTACT                                        

1.NİĞDE

2.K.K.T.C

3.ADANA

SEMİ CONTACT

1.OSMANİYE

2.NİĞDE

3.KAYSERİ

 

Editör: TE Bilişim