Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 tarihlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tesislerinde Gerçekleştirilecek organizasyon için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.
 
Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 tarihlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tesislerinde Gerçekleştirilecek. Kick Boks Şampiyonası’na sporcu, antrenör ve yöneticiler olmak üzere 4000 sporcu ve spor adamı katılacak.
Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından yapılan açıklama da; “Federasyonumuzun 2017 yılı Faaliyet Programında Yer Alan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 tarihleri arasında Niğde' de yapılacaktır. Şampiyonaya katılacak olan iller Kafile Listelerinin bir kopyasını Federasyonumuza faks yoluyla göndereceklerdir.” denildi.
 
Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 tarihlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tesislerinde Gerçekleştirilecek organizasyon için Sporcuların ağırlık tartılarının 20 Temmuz 2017 tarihinden itibaren tarihlerinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Tesislerinde başlanacağı belirtildi. Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası’nın Niğde ve Bor İlçesinin tanıtımı açısından büyük önem taşıdığı vurgulandı.
 
Editör: TE Bilişim