Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup'ta yer alan Niğde Belediyespor kendi evinde konuk ettiği Kayseri Şekerspor ile 2–2 berabere kaldı.

5 Şubat Stadyumunda saat: 13.30’da başlayan müsabakaya ev sahibi takım Niğde Belediyespor taraftar desteğini arkasına alarak maça hızlı başladı.

Güçlü rakibine karşı iyi bir futbol sergileyen Belediye Spor, kontra atak yaptığı sırasında rakip oyuncuya topu kaptırınca 30 dakikada Kayseri Şeker Spor’lu 11 numara Murat’ın golüyle 1-0 yenik duruma düştü.

Kalesinde beklemediği golü yiyen Belediyespor, ataklarını hızlandırarak 41. Dakikada 8 numaralı oyuncu Burak’ın kafa golüyle beraberliği yakaladı. Devre arası her iki takımların bir birine attığı karşılıklı gollerle tamamlandı.

İkinci yarı oyuna iyi başlayan Kayseri Şekerspor 53. dakikada 8 numaralı Bulut’un golüyle durumu 2–1 yaptı.  Ev sahibi ekip, golden sonra ataklarını hızlandırdı. Zaman zaman iki takım oyuncuları arasında gergin anlarda yaşandı.  Maçın 85. Dakikasında Kayseri Şeker spor’lu 10 numaralı oyuncu Altan yaptığı sert faul sonucu çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. 10 kişi kalan rakibine karşı üstünlük kuran Niğde Belediyespor, 17 numaralı oyuncu Kemal’in 88. Dakikada attığı frikik golüyle beraberliği yakaladı. Son dakika Belediyespor’un 11 numaralı yabancı oyuncusu Davıd boş kaleye topu atamayarak net bir golü kaçırdı.  Niğde Belediyespor, uzatmalarda bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 90 dakikanın sonucunda her iki takımda bir puana razı oldu. Kaynak : nigdemiz.com

 

DİĞER YANDAN NİĞDE BELEDİYE SPOR FARKLI BİR REKORA DA İMZA ATIYOR…

 

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5.Grup'ta Niğde'yi temsil eden Niğde Belediyespyor, aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir attı.12 takımlı grupta, 6 puanla 11.sırada yer alan Niğde Belediyespor, puan tablosunda adeta rekor kırıyor.


Türkiye  Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 5. Grup'ta Niğde'yi temsil eden Niğde  Belediyespyor, aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine demir attı. 12 takımlı grupta, 6 puanla  11. sırada yer alan Niğde Belediyespor,  puan tablosunda adeta  rekor  kırıyor. 

İlçe ve kurum takımlarının yer aldığı grupta tek il takımı olan Niğde  Belediyespor, 9 maçta sadece 2 galibiyet elde ederek, 6 puan  toplayabildi. 7 kez sahadan boynu bükük ayrılan Niğde  Belediyespor, grubun en çok mağlup olan takımı unvanına sahip.



Niğde
  Belediyespor ayrıca grupta en çok gol yiyen ve en az gol atan takım oldu. 9 maçta sadece 5 gol atıp, kalesinde 15 gol gören Niğde  Belediyespor, gol averajı bakımından  da grubun en kötüsü durumunda. 



Editör: TE Bilişim