BAL 5. Grupta sürdürdüğü başarılı mücadeleler sonunda geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Spor Toto 3. Lige yükselen Niğde Belediyespor Kulübü Olağan Genel Kurul yaparak yeni Yönetim Kurulunu belirledi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Onursal Başkanlığa seçilirken Kulüp Başkanlığına Yakup Yerlikaya, Başkan Yardımcılığına Bayram Akdoğan seçildiler.

Mustafa Altınöz Akriditasyon Sorumlusu, Servet Yüksel Taraftar Sorumlusu, Fatih Kaya, Spor ve Güvenlik, Önder Gündoğdu Hukuk İşleri, İsmail Çizmeci Basın Sözcüsü, Bekir Peker Kulüb Muhasibi, Bayram Özmen Kulüp Müdürü, Murat Demir, Lütfü Soydemir ve Aslan Gezici ise Yönetim Kurulu üyesi oldular.

Olağan genel kurul toplantısını değerlendiren Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, geçen sene Niğde Belediye Başkanı Sayın Faruk Akdoğan'ın yoğun çabaları ile bir üst lig olan Spor Toto 3. Türkiye Ligine yükselmeyi başardıklarını belirterek; "Niğde Belediyespor düşmemek için oynayan bir takım değil, devamlı şampiyonluğa oynayan bir takımdır" dedi.

Bu yıl Spor Toto 3. Türkiye Liginde mücadele ederek olan Niğde Belediyespor'un hedefinin şampiyon olarak bir üst lig olan Spor Toto 2. Türkiye Ligine çıkmak olduğunu vurgulayan Yerlikaya; "Bütün çalışmalarımız bu yöndedir. Biz ve Sayın Belediye Başkanımız Faruk Akdoğan'ın tek hedefi önümüzdeki birkaç yıl içerisinde takımımızı en az PTT 1. Lige çıkartmaktır" diye konuştu.

Bütün çalışmaları ve planlamalarının bu yönde olduğunun altını çizen Yerlikaya; "Şu an iç transferde birçok futbolcuyla anlaştık. Bir sıkıntı yok, dış transferde ise acele etmiyoruz. Bizi başarıya götürecek, hedefi göğüsleyecek kaliteli futbolcular ile anlaşmak istiyoruz. Teknik Heyetimizin çalışmaları da bu yönde" dedi.

Niğde Belediyespor'un Spor Toto 3. Türkiye Ligine yükselmesinde fevkalade önemli performans sergileyen Teknik Direktör Eser Kardeşler ile yoluna devam edeceğine vurgu yapan Yerlikaya; "Yardımcı hocalığını ise yine Gökhan Yılmaz yapacak. Kaleci hocamız ise artık bizden biri olan Yunus Çal hocamız üstlenecek" şeklinde konuştu.

"Kısacası biz her zaman başarılı bir Kulüp olmak istiyoruz" diyen Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya; "Hedefimiz kesinlikle aşağısı olmaz. Niğde Belediyespor hep şampiyonluğa oynayan bir kulüptür" dedi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya; "Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan stad müjdesi vermişti. Stad çalışmaları hızla devam ediyor. Başkanımızdan aldığımız destek ile Niğde halkına daha birçok şampiyonluk mutluluğu yaşatmak istiyoruz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun. Yine fırtına gibi esen bir Niğde Belediyespor geliyor. Hiç kimse merak etmesin" diye konuştu



Editör: TE Bilişim