Amatör Bölgesel Lig 5 grupda mücadele eden  Niğde Belediyespor önce kendi evinde Kozanspor'a mağlup olmasının ardından geçen haftada Meski deplasmanında 2 puan kaybedilmesi ve liderlik artık çok zora girmesinden sonra Ömer Zengin dönemi sadece 3 hafta sürdü ve takımdan gönderildi.

Haber: Enes Can ÖZMEN- Özel


Edindiğimiz bilgiye göre; Niğde Belediyesporlu futbolcuların devamlı teknik direktör Ömer Zengin'den şikayetçi olması teknik direktörün gönderilmesi kararını hızlandırdığı belirtiliyor.  Teknik Drektör Ömer Zengin ve yardımcısı takımdan gönderilirken kaleci Antrenörü ise görevinde kaldı.


Teknik Direktör Ömer Zengin'in yerine ise Bal ligine yabancı olmayan Eser Kardeşler getirildi. 

Eser Kardeşler Kimdir ? 

1964 Bursa doğumlu.Bir çok profesyonel takımda oynadı ve profesyonel ve amatör takımları yönetti.
Eser Kardeşler  2011-2012 sezonunda Bursa Merinosspor Bölgesel Amatör Lig 8 Grupta şampiyon yapmıştı . Önceden çalıştırdığı takımlar : Bilecikspor - Yeşil Bursa -Orhangazispor  - Bursa Nilüferspor . Eser Kardeşler Yönettiği takımlar başında 123 maça çıktı ve 53 galibiyet 37 beraberlik 33 mağlubiyet aldı .


Oyunculuk Kariyerinde Kaleci olarak oynayan Eser Kardeşler 378 maça çıkıp 2 gol atmıştır . Milli Takımın Kaleciliğinide yapan Eser Kardeşler Oynadığı takımlar : Bursaspor-Aydınspor-Mersin İdman Yurdu-Çanakkale Dardanelspor-Karabükspor-Salihli Belediyespor-Yeni Salihlispor-Aliağa Belediyespor Göztepe-Çorluspor-Bursa Merinosspor

Niğde Belediye Spor'un Yeni Teknik Direktörü Ömer Zengin  14 Mart 2014 tarihli haberimiz için TIKLAYIN





Editör: TE Bilişim