Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Niğde Belediyespor sezonun 4. hafta maçında geçtiğimiz haftanın lideri 68 Yeni Aksarayspor’u devirmeyi başardı. 10 puanla Grup lideri oldu.
 
 
Niğde 5 Şubat Stadyumunda yapılan  Bölgesel Amatör Lig 6. grupta liderlik mücadelesi vardı. Geçtiğimiz haftaya kadar yenilgisiz lider olan 68 Aksarayspor , Niğde Belediyespor karşısında ilk mağlubiyetini aldı.
Niğdeli seyircilerin ilgi gösterdiği maçta açık ve kapalı türübün tamamen doldu. Aksarayspor’u desteklemek amacı ile iki otobüs Aksaray seyircisi geldi.
 
Sert mücadelenin yaşandığı maçın ilk devresi 68 Aksarayspor’un daha etkin bir futbol ortaya koyduğu . İlk on dakika içerisinde gol pozisyonları buldu.  Zaman zaman sert mücadelelerin yaşandığı ve sık sık maçın durakladığı görüldü. İlk yarı karşılıklı mücadelerle  golsüz beraberlik oldu.
 
İkinci yarı Niğde Belediyespor daha iyi futbol oynadı ve 76. dakika da golü buldu. Niğde Belediyespor'un 6 numaralı oyuncusu Gökhan maçdaki tek golün sahibi oldu. Aksarayspor’un beraberlik çabaları sonuç getirmedi ve maç Niğde Belediyespor’un 1-0 lık üstünlüğü ile sonuçlandı.
 
Maç çok sert geçti. Çeşitli itiraz ve kural ihlallerinden dolayı Aksarayspor Antrenörü ve  bir yedek oyuncu saha içerisinden hakem kararı ile dışarı çıkarıldı. Maçın ikinci yarısının başında protokol üyelerinin arasında da tartışma ve itiş kakış oldu. Polisin araya girmesi ile tartışma büyümeden bitti. Aksaraysporlu taraftarlar, sahaya pet şişe ve bir kaç tane koltuğu yerinden söküp attılar.
 
Zevkli bir futbol maçının yaşanmadığı ancak sonuç itibari ile Niğde Belediyespor için çok önemli olan bir maç daha galibiyetle sonuçlandı. Bu maç ile Puanını 10’a çıkaran Niğde Belediyespor 6. Grup lideri oldu.
 
STAD: Niğde 5 Şubat Stadı
HAKEMLER: Bilal Emektar, Ali Pınar, M. Murat Emre (Kayseri Bölgesi), Ramazan Kaya (Niğde Bölgesi
NİĞDE BELEDİYE SPOR: M. Ali, Yavuz, Fatih, Serkan, Ali, Gökhan, Berk Taha, İlhan, Faruk, Serdar, Ali Rıza.
YEDEKLER     : Mevlüt, Mahsun, Ertunç, Alper, Raşit, Şükrü, Volkan.
68 YENİ AKSARAY SPOR: Hasan, Ramazan, İbrahim, İbrahim Okur, İbrahim Metli, Onur, Hakan, Abdullah, Cemre, Cem, Cem, Naci.
YEDEKLER     : Tümay, Emre, Hasan, Göktuğ, Mehmet, Ahmet, Anıl.
GOL: 76. Dakika Gökhan Kılıç (Niğde Belediye Spor)
 
 

Editör: TE Bilişim