Niğde Belediyespor Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, hafta sonu oynayacakları Ankaragücü maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Niğde Belediyespor'un Başkanı Yakup Yerlikaya, play-off oynamak için en büyük engellerden bir tanesi olan Ankaragücü maçını kendi evlerinde kazanmak istediklerini söyledi.

Yerlikaya, geçtiğimiz hafta deplasmanda kazandıkları Tuzlaspor maçını taçlandırmak için Ankaragücü karşılaşmasının önemine dikkat çekerek, "Play-off oynamamız için en büyük engellerden bir tanesi olan Ankaragücü maçını kendi evimizde kazanmak istiyoruz. Ankaragücü maçının önemi çok büyük. Çünkü Ankaragücü geçmişi ve taraftarıyla çok büyük bir camia. Biz ve futbolcularımız bunun bilincindeyiz. Pazar günkü maçta kendi seyircimiz ve sahamızda Ankaragücü'nü yenerek play-off oynama yolunda bir engeli aşmış olacağız" dedi.

Geçen hafta deplasmanda kazandıkları Tuzlaspor maçına da değinen Yakup Yerlikaya, "Takımımız geçen hafta Tuzla deplasmanında galip gelerek şehrimizi sevince boğmuştur. Tuzlaspor maçının önemi bizim için büyüktü. Uzun bir aradan sonra deplasmanda galibiyet ile evimize döndük. Bizim için İstanbul Tuzla deplasmanı, deplasman sayılmadı. Çünkü İstanbul’daki Niğdeli taraftarlarımız bizi 90 dakika boyunca destekleyerek yalnız bırakmadılar" diye konuştu.

Ankaragücü maçında stat kapılarının saat 12.00’de açılacağına değinen Yerlikaya, "Yoğun seyirci katılımında stadımız saat 13.00’de dolar ise 13.00’de kapatmak zorunda kalacağız. Ben 13.15'de geldim de kapılar kapalıydı diye hiç kimse veryansında bulunmasın çünkü stadımızın kapasitesi belli" ifadelerini kullandı.


 
Editör: TE Bilişim