Niğde Belediyespor, pazar günü İstanbul'da Beylerbeyispor ile yapacağı önemli karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, "Taraftarlarımız sabırlı olsun, mutlu sona ulaşacağız" derken, Teknik Direktör Mustafa Ceviz ise takımın şampiyonluk şansını devam ettirdiğini açıkladı.

Spor Toto 3. Lig  3. Grupta, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Niğde Belediyespor, kaybettiği puanları  bu haftasonu yapacağı  Beylerbeyispor maçında çıkarmayı hedefliyor. Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, takımın BESYO Stadı'ndaki son antrenmanını izledi. Başkan Yerlikaya, Niğde Belediyespor'un grubunda halen şampiyonluk şansını devam ettirdiğini belirterek, " Başarı çabuk gelmiyor. Taraftarlarımız sabretsin, mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum" dedi.

"İSTANBUL'DAKİ TARAFTARLARIMIZA GÜVENİYORUZ"

Yerlikaya, devre arasında 3 transfer yaptıklarını da belirterek "Yeni katılan futbolcularımız takıma güç verecek. Beylerbeyispor sezon başından bu yana hiç evinde yenilmemiş, Biz Beylerbeyispor'u evinde yenen ilk takım olmak istiyoruz. İstanbul'daki taraftarlarımıza da güveniyoruz. Onların Niğde'yi aratmayacağını umut ediyoruz" dedi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise Darıca Gençlerbirliği yenilgisini bir kaza olarak değerlendirdi. 4 gol pozisyonundan yararlanamadıklarını anlatan Ceviz, bundan sora alınacak galibiyetlerle, kaybedilen puanların telafi edilebileceğini vurguladı.

Beylerbeyi karşısına hastalık ve sakatlıkları süren 3 oyuncularından yoksun olarak  çıkacaklarını vurgulayan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Boluspor'dan Eren, Hollanda'dan Okan ve Eskişehirspor'dan da Gökhan'ı transfer ettik. Kastamonuspor'dan da Uğur Ayhan'ı renklerimize bağladık. Yeni oyuncularımızla, bundan sonraki maçlardan daha iyi sonuçlar alabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.

Grup lideriyle puan farkının 2,3 veya 5 olmasının şimdilik bir öneminin olmadığına vurgu yapan Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "Önemli olan sezon sonunda ortaya çıkan tablodur. Grubumuzda şampiyon olan bir takım direk 2. lige yükselecek. 4 takımda play-off'da mücadele edecek. Biz sezon sonunda en iyi neticeyi almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim