Sezona mutlak 3. lig hedefiyle başlayan Niğde Belediyespor aldığı sonuçlarla adından sıkça söz ettirmiş ve taraftarının da büyük bir beğenisini kazanmıştı.

 

Haber: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi

 

Bölgesel Amatör Lig 5. grupta bulunan kırmızı-lacivertli takım lig'de oynadığı 26 karşılaşmanın 19'unu kazanıp 61 puan topladı. Lider Ceyhanspor'un 3 puan gerisinde bulunan Niğde Belediyespor ligi ikinci bitererek play-off'lara katılma hakkı kazandı ve Bitlis temsilcilisi Tatvan Gençlerbirliği ile eşleşti.

 

NİĞDE BELEDİYESPOR KENDİNDEN EMİN

 

Bitlis Temsilcisi Tatvan Gençlerbirliği ile eşleşen temsilcimiz Niğde Belediyespor'un teknik ekibi ve futbolcuları Tatvan Gençlerbirliğini yenip 3. lige çıkacaklarına inanıyorlar. Niğde Belediyespor yönetimine yakın isimlerden aldığımız bilgilere göre, futbolcuların bu maç için çok moralli oldukları ve Tatvan Gençlerbirliğini yenip uzun bir aradan beri 3. lig hasreti çeken Niğde halkına bu galibiyeti armağan ederek Niğde sokaklarında kutlama yapmak istiyorlar. Ayrıca kırmızı-lacivertli futbolcular kendi aralarında yaptıkları görüşmelerde, "Buraya kadar geldik. Emeklerimiz boşa çıkmasın. Bu maçı da alıp Niğde'ye mutlu dönelim ve bunun keyfini çıkaralım." dedikleri öğrenildi.

 

TATVAN KENDİNDEN EMİN

 

Bölgesel Amatör Lig 2.  grupta bulunan ve Niğde Belediyespor ile eşleşen Bitlis temsilcili Tatvan Gençlerbirliği bir hayli kendinden emin durumda. Tatvan Gençlerbirliği'li futbolcular zorlu ama bir o kadar da keyifli bir maç olacağını, bu maçtan galip çıkmak istediklerini, bunu başarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ve bunu en iyi şekilde sahaya yansıtmak istediklerini belirttiler.

 

NİĞDE BELEDİYESİ URFAYA OTOBÜS KALDIRIYOR

 

Tatvan Gençlerbirliği ile oynanacak olan karşılaşma Şanlıurfa GAP Arena da oynanacak ve Niğde Belediyesi Niğde taraftarını bu deplasmanda takımlarını yalnız bırakmamaları için ücretsiz otobüs kaldıracak. 27 Nisan Pazar günü saat 15.30'da oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesi maç sabahı saat 07.30'da Niğde meydanından otobüsler bu karşılaşma için Urfa'ya hareket edecek.

 

KARŞILAŞMA

 

Niğde Belediyespor - Tatvan Gençlerbirliği

Stad:

Şanlıurfa GAP Arena

Saat:

15.30

Tarih: 27 Nisan 2014

 

Editör: TE Bilişim