Niğde Belediyespor  BAL 5. Grubunda 21. haftada kendi sahasında Anamur Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Haber: Enes Can ÖZMEN


Niğde Belediyespor’un galibiyet aldığı haftada Ceyhan Spor’un kendi sahasında 1-2 mağlup olması üzerine 1 puan üstünlüğü ve 53 puanla liderlik koltuğuna oturdu. 

Niğde 5 Şubat Stadında bugün oynanan Niğde Belediyespor-Anamur Belediyespor maçını Erhan Kutlu, Mustafa Çiloğlu, Mustafa Tuncer Bilir hakem üçlüsü yönetti. Niğde Belediyespor, müsabakaya; “Cihan, Seyit Volkan, İsmail, Murat, Cafer, Haşim, Onur, Toma Tabatadze, Mehmet, Mustafa Taşkın, Erdi” onbiri ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk golü 15. dakikada Anamur Belediyespor’dan Ömer Dağ’ın ayağından geldi. Anamur Belediyespor bu golle 0-1 öne geçti. Müsabakanın ilk 45 dakikasında sonucu değiştirecek gelişme yaşanmayınca ilk yarı 0-1 Anamur Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci 45. dakikasının başlamasıyla birlikte Niğde Belediyespor tüm hatları ile Anamur Belediyespor yarı alanına hücüm etti. 71. Dakikada Mustafa Taşkın, Niğde Belediyespor’u beraberliğe ulaştıran golü kaydetti: 1-1
Anamur Belediyespor beraberlik golünü yedikten sonra defansa kilitlendi. 87. dakikada Mustafa Taşkın kendisinin 2. golünü Niğde Belediyespor adına Anamur Belediyespor fileleri ile buluşturdu: 2-1
Karşılaşmanın bu şekilde sona ereceği beklenirken 90+4. dakikada Haşim Ateş ayağıyla buluşan topu şık bir vuruşla maçın skorunu belirleyen golü kaydetti: 3-1 Bu sonuçla Niğde Belediyespor sahadan 3-1 galip ayrılırken liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

BAL 5. Grubunda oynanacak 22. hafta maçlarında Alpin Pozantı Gençlik ve Spor-Niğde Belediye Spor, Mersin Büyükşehir Belediye Meski Spor-Ceyhan Spor karşı karşıya gelecekler.

Kaynak :www.nigdespor.net

Editör: TE Bilişim