Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden, Niğde Belediyespor futbolcuları yeni sezon hazırlıklarına başlıyor cumartesi günü iftar yemeginde toplanacak futbolcular pazar günü ise antremanlara başlayacak


Yeni Transferler Göz dolduruyor


Niğde Belediye Başkanı Faruk  Akdoğan yaptığı açıklama da hedeflerinin 3 lig oldugunu ve er geç bu hedeflerine ulaşacaklarını belrtmişti . Hiç bir masraftan kaçınılmıyacak diyerek  transferlere  başlanmıştı . Bir çok 3'ncü,  2'nci  lig ve süper lig tecübesi olan futbolcuları kadrosuna katan Niğde Belediyespor TOKATSPOR da 4 senedir forma giyen tecübeli futbolcu Fatih Özdemir ile anlaşmıştı.  Tecrübesi ile bütün futbolculara örnek olan Fatih Özdemir ve yine süper lig tecrübesi olan  Muharrem Uz kısa zamanda takımla kaynaştı. Bir çok futbolcu transfer eden Niğde Belediyespor 1 hafta kampa girmiş ve futbolcuların kaynaşması sağlanmıştı.

Kampta Ön PLana Çıkan Oyuncular

Cihan Şentür genç kaleci 1 haftalık kamp sürecinde gösterdigi performans ile göz doldurdu. Hakkı Tosun süper amatör liginde gol kralı olan Hakkı Tosun antremanlarda attıgı gollerle iyi sinyaller verdi Ali Sevimli Niğde Belediyesporda oynadıgı oyun ile süper lig takımlarından Sivasspora transfer olmuştu ve yeniden Niğdespora döndü ve 1 haftalık kamp döneminde kendini göstermeyi başardı .

Haber : Enes Can ÖZMEN


Editör: TE Bilişim