Başkan Akdoğan, 3. Lig 3. Grubunda 2, 3, 4, 5. Sırada yer alan Niğde Belediyespor, Çorum Belediyespor, Beylerbeyispor ve Bayburt Grup Özel İdare takımlarının kendi aralarında Play Off maçlarını oynamak suretiyle 2. Lige yükselme şansını yakalamak için mücadele ettiklerininin altını çizdi.

Play Off 1. Maçlarının önceki gün oynandığını, Niğde Belediyespor’un deplasmanda karşılaştığı Çorum Belediyespor’la 1-1 berabere kaldığını belirten Başkan Akdoğan; “Tabii iç sahada oynayacağımız için Niğde Belediyespor olarak gollü beraberlikle bir avantaj elde etmiş olduk” şeklinde konuştu.

“Eğer 0-0 bile kalsanız, sonuçta tur sizin oluyor” diyen Belediye Başkanı Akdoğan;  “Zaten bütün galibiyetler Niğde Belediyespor’u finale taşır. Tabii biz eğer deplasmanda bir takımla berabere kalmışsak ve oyunun iyi oynayanı ve galibiyeti kaçıran taraf ta biz isek, bunların sonucu olarak ta burada galip gelerek finale adımızı yazdırırız diye düşünüyorum” dedi.

Galip gelmenin anahtarlarından bir tanesinin de seyirci faktörü olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanı Akdoğan; “Bu bağlamda Niğdeli hemşehrilerimizi 9 Mayıs Pazartesi günü saat: 16.00’da 5 Şubat Stadında oynayacağımız Çorum Belediyespor maçına davet ediyor, Niğde Belediyespor’a destek vermelerini istiyoruz” diye konuştu.
“Oynayacağımız son iki maçta da galip gelerek Niğde Belediyespor 2. Lige çıkacaktır. Ve bizler de hep beraber, tüm Niğdeliler olarak bundan mutluluk duyacağız.

Ben başta İlimizin bürokratları olmak üzere yöneticileri ve siyasilerini ve tüm Niğdelileri, 5 Şubat Stadında oynayacağımız Niğde Belediyespor-Çorum Belediyespor maçına davet ediyorum. 
Bununla birlikte tüm futbolcularımıza, Teknik Heyetimize, Yönetimimize başarılar diliyorum.

Bu dev maçı saygıdeğer Niğde halkı sadece 1 TL vererek izleyebilirler. Sembolik olarak bir fiyat koymak gerekiyordu. Biz de bu maçın bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledik.

Biz her zaman başarıya önem veriyoruz. Tüm Niğde halkını bu önemli maça davet ediyoruz.”
 
Editör: TE Bilişim