Niğde Belediyespor yönetimi ve futbolcuları Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Yönetim tarafından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür plaketi verilirken, futbolcularda üzerinde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın adı yazılı Niğde Belediye spor forması hediye ettiler.
Hedefin 3. lig olduğunu belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan futbolculara başarılar diledi.
Belediye Başkanı Akdoğan; “Sporcularımıza, teknik heyetimize, yönetime başarılar diliyorum.Dolayısıyla sizin başarınız bizim başarımız olacak bunun da farkındayız. Geçen sene bir başka dernek bu işi yürüttü. Belediye spor adı altında. Bu yıl belediyedeki memur arkadaşlarla yönetici sıfatıyla yine Adnan Hocanın da teknik heyetin başında olmak üzere beraber bu işi yürüteceğiz. Hedefimiz elbette başarı elde etmek ve önümüzdeki sezon 3.ligde Niğde’yi temsil ettirebilmek. Bunun için gücümüz neye yetiyorsa bunu yapacağız. Bunu biz yaparken hem teknik heyetin hem de sporcular olarak iş birazda daha fazla bölümü size düşüyor. İnşallah Niğde’yi 3. lige çıkarmak bize nasip olur. 3. Lige çıktıktan sonra hedef bitmiş olmayacak inşallah 2. lig de kısmet olur. Niğde Belediye spor 2. ligde geçmişte de top koşturmuştur. Bu olmayacak bir şey değil. Hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim