Niğde Belediyespor futbol takımı böylece Yeni Teknik Direktör Cengiz Seçsev’in yönetimindeki ilk galibiyetini dün deplasmanda Koca Sinan Şimşek Spor karşısında kazandı.

 

Sezonun 7. karşılaşmasını Koca Sinan Şimşek Spor ile deplasmanda oynayan Niğde Belediyespor futbol takımı maçın ikinci yarısında Mustafa Acar’ın ayağından kazandığı iki şık golle 90 dakikalık mücadeleden 2-0 galip ayrılmayı başardı.

 

Sezon başından bu yana 7 müsabakada oynayan Niğde Belediyespor, galibiyet sayısını 3’e yükseltirken 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti ile puanını 12’ye yükseltti. Rakip fileleri 10 kez havalandıran Niğde Belediyespor, kendi kalesinde ise 5 gol gördü.

 

Niğde Belediyespor maça; “Asım, Oğuz, Tolga, Tahsin, Çetiner, Melih, David Hamdullah, Oktay, Nevzat, Serdar” onbiri ile çıktı.  Mevlüt, Rıdvan, Mustafa, İlker, Resul, Fatih, Tugay ise yedek olarak kadrodaki yerlerini aldılar.

 

Goller Niğde Belediyespor’da oyuna ikinci yarıda giren Mustafa Acar’dan geldi. Mustafa Acar 59. ve 82. Dakikada iki kez rakip filelerle topu buluşturarak karşılaşmayı Niğde Belediyespor’un 2-0 kazanmasını sağladı.

 

 

STAD: Vali Muammer Güler Stadı

HAKEMLER: Mustafa Savaş (Hatay Bölgesi), Necdet Çelik, Fatih Karataş (Mersin Bölgesi):

KOCA SİNAN ŞİMŞEK SPOR: Bülent, Yiğit, İsmail, Ümit, Engin, Mustafa İlkay, Ahmet Herdem, Ahmet Akarsu, Harun Çetin, Tunç, Muhammet Mustafa.

YEDEKLER: Atakan, Serkan, Alaattin, Musa, Mehmet, Alperen, Oğuzcan.

TAKIM KAPTANI: Bülent Aygün

NİĞDE BELEDİYE SPOR: Asım, Oğuz, Tolga, Tahsin, Çetiner, Melih, David Hamdullah, Oktay, Nevzat, Serdar.

YEDEKLER: Mevlüt, Rıdvan, Mustafa, İlker, Resul, Fatih, Tugay.

TAKIM KAPTANI: Tolga Taş.

GOLLER: Niğde Belediyespor’dan Mustafa Acar (59. ve 82. Dakika)

 

Editör: TE Bilişim