Bölgesel Lig 6. Grupda lider olan Niğde Belediyespor bu hafta berabere kaldı lider ile aynı puanda ancak 4. sıraya düştü.
 
Kendi saha ve seyircisi önünde Konya Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Niğde Belediyespor, fark bekleyen taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.
 
Niğde Belediyespor ile Çatalhöyük Çumra Belediyespor karşılaşmasının ilk yarısı ortasaha mücadelesi olarak geçti ve ilk 45 dakika golsuz tamamlandı.
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında saha ve seyirci avantajını değerlendirmeye çaba harcayan Niğde Belediyespor gole de çok yaklaştı.
 
Misafir takım oyuncusu çift sarıkarttan kırmızı kart ile oyun dışı kalınca son 15 dakika Çatalhöyük Çumra Belediyespor 10 kişi oynadı.
 
Maçın 85. dakikasında bir kontrataktan gol atan Çatalhöyük Çumra Belediyespor’un sevinci kısa sürdü ve uzatmalarda serbest vuruş sonrası Çumra kalecisinden dönen topa Niğde Belediyesporlu Faruk düzgün şekilde vurunca son dakikada beraberlik yakalandı.
 
Niğde Belediyespor liderlikten aynı puanları eşit olmasına rağmen avaraj ile 4. sıraya düştü. Haftaya Antalya Manavgat Evrenseki spor ile mücadele için Anlatya’ya gidecek.
Editör: TE Bilişim