Türkiye Futbol Federasyonu  3. lig 3 grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediye Spor deplasmanda Çorum Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. 

Haber: Enes Can Özmen 

Averaj ile lider olan Niğde Belediye Spor  Çorum'da Dr. Turan Kılıçoğlu stadyumda Çorum Belediye Spor ile karşılaştı.

Ortahakem Ulaş Ayduran yönetiminde başlayan karşılaşmada ilk 15  dadika takımlar karşılıklı birbirlerini yokladı. Niğde Belediye Spor'un lider olmasına rağmen, lider gibi oynamadığını fark eden Çorum Belediyespor ilk 15 dakidan sonra Niğde Belediyespor'u adeta ezdi. Orta sahada maç boyunca hiç etkinliği olmayan  Niğde Belediyespor'un sadece bir kaç atak harici maç boyunca sonuca etki edecek bir oyunu olmadı.

Çorum Belediyespor : 2 - Niğde Belediye Spor ;0

Çorum Belediyespor ile Niğde Belediyespor karşılaşması 2-0 Çorum Belediyesinin galibiyeti ile sonuçlandı. 

Sezonun başından beri en kötü oyununu Çorum Belediyespor karşısında oynayan Niğde Belediyespor'da alarm zilleri çalmaya başladı.

Niğde'den Çorum maçına giden yaklaşık 150 kişilik Niğde Belediyespor taraftarı sergilenen oyun karşısında büyük hayal kırıklığına uğradı. Son üç haftada 7 puan kaybederek 31 puan ile 2. sıraya geriyelen Niğde Belediyespor teknik direktörü Semih Tokatlı'nın oyuna sürdüğü kadro eleştiri aldı.
 


Semih Tokatli son üç haftada çıkarttığı 11 ile ve yaptığı hatalı degisikliklerle takimin 7 puan kaybetmesi tepki alırken, Niğde Belediyespor yönetiminin bu kötü gidişi sorgulaması ve önlem alması gerektiği belirtildi. 


Editör: TE Bilişim