Spor Toto 3. Futbol Ligi'nde mücadele eden Niğde Belediyespor, yarın (24 Şubat Çarşamba) kendi sahasında ve seyircisi önünde Çanakkale Dardanel Spor'u konuk edecek. Saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı Çanakkale Ton TV canlı yayınlayacak. Karşılaşmanın açık ve kapalı tribün fiyatları 5 TL olarak belirlendi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, geçen hafta Tavşanlı Linyitspor ile oynadıkları karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldıklarını belirterek, "Aynı hafta grup lideri Kastamonuspor da 3 puan kaybetti. Biz bunu avantaj haline çeviremedik. Çok üzüldük. Bu maçı unutarak çarşamba günü sahamızda konuk edeceğimiz Çanakkale Dardanel maçına kilitlendik. Cezalı ve sakat oyuncularımız var. Buna rağmen sahadan galibiyetle ayrılmayı umut ediyoruz" dedi.

Niğde Belediyespor'un grupta şampiyonluk şansının devam ettiğini belirten Yerlikaya, "Çanakkale maçından mutlak surette galip gelmemiz gerekiyor. Biz her zaman liderlik mücadelesinin içinde olacağız" diye konuştu.

Kapalı tribünün 10 TL olan bilet fiyatlarını açık tribünde olduğu gibi 5 TL'ye indirdiklerini açıklayan Başkan Yerlikaya, "Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu maçtan galip ayrılarak şansımızı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim