PTT 2 lig kırmızı gurupta mücadele eden Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yerlikaya, ilk yarıyı değerlendirirken ikinci dönemde transfer yapmadan aynı kadromuzla mücadele ederek en azında playoff’a kalıp mücadele etmek istediklerini ifade etti.

Kişisel hatalardan dolayı kaybettikleri maçları ve aldıkları beraberlikler de dikkate alındığı takdirde puan farkının daha da artabileceğini belirten Başkan Yerlikaya, "İlk yarıda yaptığımız hatalardan ders çıkartarak ikinci yarı aynı hataları yapmamaya özen göstereceğiz. Camia olarak bu yıl PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak istiyoruz.  " diye konuştu. 

Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yerlikaya; “ikinci sezon Niğde Belediyespor olarak transfer yapmayacağız. Bu kadro takımızı bu seviyeye getirdi aynı kadroyla ikinci yarıda devam etmek istiyoruz.  Birinci sezonda hedeflediğimiz noktadan biraz daha üzerindeyiz. Bilmediğimiz bir ligde mücadele ettik ve ilk sezonda takımız üstün bir başarı gösterdi. İnşallah ikinci sezon ilk sezonda topladığımız puanların üzerine koyarak en azından playoff’a kalacağımıza inanıyorum.  Bu futbolcularımızla buraya kadar geldik, bundan sonra aynı futbolcularımızla devam edecek güçteyiz. Şuan itibariyle 1 transfer yaparsak yapacağız. Oda orta sahaya kanatlarına transfer yapmayı düşünüyoruz” dedi.


 


 
Editör: TE Bilişim