Niğde Belediyespor, teknik direktör sorununu Türkiye liglerinin tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Ceviz ile çözdü. Kariyerinde 4 şampiyonluk bulunan teknik direktör Mustafa Ceviz, 5. şampiyonluğunu Niğde Belediyespor’da yaşamak istediğini söyledi.

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grupta zirve mücadelesi verirken son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla iddiasını zorlaştıran Niğde Belediyespor’da, teknik direktör Semih Tokatlı’nın görevine son verildi. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Niğde Belediyespor, geçen yıl Diyarbakırspor’u play-off’a taşıyan Mustafa Ceviz ile anlaştı. Teknik direktör Mustafa Ceviz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya ile el sıkışarak görevine başladı.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya,  sezon başında iddialı bir ekip kurduklarını belirterek, “Ancak son haftalarda isteğimiz sonuçları alamadık. Bu nedenle teknik direktör Semih Tokatlı ile görüşerek ayrılma kararı aldık.  Ligde ilk yarı sona erdi. İkinci yarının daha zorlu geçeceğini biliyoruz. Yeni hocamız Mustafa Ceviz ile bugünden itibaren çalışmaya başlıyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, Niğde Belediyespor teknik direktörlüğüne getirilen Mustafa Ceviz’in kariyerinde 4 şampiyonluk olduğunu, Fethiyespor’u 2 kez şampiyon yaptığını anımsattı.

Yakup Yerlikaya, Sivas 4 Eylülspor’dan Semih Kahraman’ı kadrolarına kattıklarını, kanatlara da takviye yapacaklarını bildirdi. Yerlikaya, en az 5 futbolcu daha transfer edeceklerini açıkladı.

Niğde Belediyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz de Niğde’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Türkiye liglerinde 4 şampiyonluk yaşadığını, 5. Şampiyonluğu da Niğde’de yaşamak istediğini vurguladı.

 

Mustafa Cevizli Kimdir ?

Mustafa Cevizli son olarak geçen sezon Diyarbakırspor'u çalıştırmıştı.Diyarbakırspor da iyi bir sezon geçiren Cevizli 2 Lig'e yükselma maçlarında yarı finalde Denizli Belediye'ye mağlup olarak elenmişti.Mustafa Cevizli 1999 yılında hocalığa başlamış ve bu zamana kadar da her sene takım çalıştırmış bir hocadır.Cevizlinin çalıştırdığı takımlar arasında Fetihespor,Yeni Malatyaspor,Diyarbakırspor,Nazilli Belediyespor ve Aydınspor gibi takımlar yer almakta.


http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediyespor-a-yeni-teknik-direktor-h18774.html

Posted by Bor Haber on 15 Aralık 2015 Salı
Editör: TE Bilişim